ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ''ΤΣΙΠΡΑΣ'' ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!


  Προκαλεί τους Μακεδόνες και όλους γενικά τους Έλληνες η Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια Δήμαρχος ...Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με συνέντευξή της στο Documento.

ΣΥΡΙΖΑ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
   Ούτε ο Μάρξ, ούτε ο Λένιν, ούτε ο Στάλιν, ούτε ο Κάστρο, ούτε ο Τσε Γκεβάρα, ούτε ο Μάο και όλοι οι αξιοπρεπείς "σύντροφοι", δεν θα παρέδιδαν ποτέ και σε κανέναν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εάν ήταν δικό τους, κομμάτι της χώρας και της κληρονομιάς τους! Ποτέ! Θα θεωρούσαν δε κυριολεκτικά εσχάτη προδοσία κάτι τέτοιο και θα εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες τις σχετικές βαριές ποινές, λείαν επιεικώς με καταναγκαστικά έργα στους πάγους της Σιβηρίας...

  Εξαίρεση όμως κάνουν τα ξεπεσμένα "ορφανά" της καημένης της Ελλάδας, που μεγαλωμένα στα χνάρια του Ζαχαριάδη και της απολιθωμένης Κομιντέρν, αλλά και στα βρώμικα χνώτα των συντρόφων του Τίτο,  επιδιώκουν να παραδώσουν σώνει και καλά την συγκλονιστική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Βυζαντίου και των Μακεδονομάχων στα Σκόπια, μιλώντας για "τρεις", άκουσον άκουσον, Μακεδονίες (αναπαραγωγή της "αλυτρωτικής" προπαγάνδας των Σκοπίων) λες και υπάρχουν τρεις Ελλάδες ή τρεις Κρήτες και Θράκες! 

Αναγνωρίζοντας δε "Μακεδονική" γλώσσα, κάνουν τον Αριστοτέλη να οργιστεί και να ντραπεί για το ελεεινό επίπεδο της παιδείας και της αμορφωσίας τους, που αγγίζει τα όρια του "Γενιτσαρισμού"!

 Η Μακεδονία ήταν μία και μόνον μία και εάν κάποιο άλλο γειτονικό ελληνικό κομμάτι προστέθηκε αχώριστα στα πλευρά της από τον καιρό του Φιλίππου Β΄ (π.χ. Πελαγονία) και δεν ελευθερώθηκε το 1912-13, δεν σημαίνει ότι είναι άλλη ...Μακεδονία, όπως δεν σημαίνει ότι είναι άλλη ...Ελλάδα! Αλλά είναι κομμάτι της μίας Μακεδονίας, της μίας Ελλάδας!

  Όπως λοιπόν δεν θα μπορούσε ποτέ να αναγνωρίσει κανείς μιαν άλλη χώρα σαν "Δημοκρατία της Βόρειας Ελλάδας", έτσι δεν μπορεί, δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναγνωρίσει "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας" ή της "Βόρειας Κρήτης", της "Βόρειας Κύπρου" ή της "Βόρειας Θράκης"!

 Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο! "Λεκέ" στον αριστερό πατριωτισμό, στους αγώνες κατά του φασισμού και του ιμπεριαλισμού, αφού έρχεται να δικαιώσει τον απίστευτο και πρωτόγνωρο για την ανθρωπότητα φασισμό και ιμπεριαλισμό της κατασκευής ψευδούς έθνους, γλώσσας, ιστορίας και προγόνων, προκειμένου να καταληφθεί ύπουλα έδαφος γειτονικής χώρας!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την μεγάλη αίρεση της Αριστεράς, το μεγάλο "ψοφίμι", την φθηνή "παλλακίδα" του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών, τον πιστό "Φριτς" των Γερμανών κατακτητών, τον "Ταγματασφαλίτη" που προδίδει τα πάντα και τους πάντες προκειμένου να κρατήσει την θέση και την εξουσία του!

  Στη ζυγαριά της σύγχρονης Ελλάδας θα έχει το ίδιο ειδικό βάρος με την επίσης άθλια "Χρυσή Αυγή" και στην Ιστορία των Ελλήνων θα έχει πανάξια την ίδια θέση με τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών, τον Πήλιο Γούση του Σουλίου και τον Νενέκο του Ιμπραήμ!

   Ο ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε την εξουσία χάρη στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ολέθριου Γιωργάκη, οι οποίοι εγκλημάτισαν δις, πήγε να απαλλάξει δήθεν την Ελλάδα από τα Μνημόνια (μέγα αστείο), ρίχνοντάς την κυριολεκτικά στις αλυσίδες των Σκοπίων και των ξένων προστατών τους, που ονειρεύονται Ελλάδα ως τον Όλυμπο, με Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος στα βρώμικα χέρια τους...

 Αλλά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του μεγάλου Βυζαντίου, των μεγάλων Μακεδονομάχων, είναι ΕΔΩ και θα εμποδίσει με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο και αυτούς και τους συνεταίρους τους στη ΝΔ, η οποία υποστηρίζει σταθερά την αναγνώριση των Σκοπίων με ονομασία "Μακεδονία" εντός (Σύνθετη Ονομασία), παίζοντας το πολιτικό παιχνίδι της διαφοροποίησης, για καθαρά κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, όπως κάνει και το V"M"RO στα Σκόπια...


Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ "ΤΣΙΠΡΑ"
 Στο πνεύμα αυτής της ανθελληνικής και αριστερής αίρεσης, η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, σαν άλλος, θηλυκός αυτή τη φορά "Τσίπρας", προκαλεί τον Ελληνισμό ολόκληρο, υποστηρίζοντας σθεναρά την προδοσία των Πρεσπών και αποκαλώντας "φαντάσματα" τις ανησυχίες και τις ευαισθησίες δεκάδων εκατομμυρίων Ελλήνων σε Ελλάδα και Ομογένεια!

 1. ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: "...η βόρεια Ελλάδα, που έζησε μια ζωή μες στην κινδυνολογία και την απειλή – έπαιξε και το ΥΜΑΘ τον ρόλο του σε αυτό – που λόγω γεωγραφικής θέσης τής κρέμασαν έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι της, να είναι εύφορο έδαφος για τέτοια πόλωση. Σέβομαι απόλυτα την αγωνία των συμπολιτών μου σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, γι’ αυτό και τους καλώ σε κάθε ευκαιρία να το συζητήσουμε"...

 Η απάντησή μας είναι ΔΕΝ συζητάμε την Προδοσία! Την Προδοσία την απορρίπτουμε! Δεν μπαίνει σε συζήτησε η Ιστορική Αλήθεια, οι επιγραφές, τα νομίσματα, οι πηγές και τα αδιάσειστα ντοκουμέντα! Δεν μπαίνει σε συζήτηση η Μακεδονία και η μοναδική, αιώνια ελληνική ταυτότητά της! ΔΕΝ συζητάμε με "Τσιπραυγίτες" για την μείωση της Ελλάδας και της κληρονομιάς της! Δεν διαπραγματευόμαστε τα αδιαπραγμάτευτα! Ιδίως με εκείνους που πριν την αντιδημοκρατική, αντεθνική και αντισυνταγματική υπογραφή της Συμφωνίας, ΔΕΝ συζήτησαν μαζί μας! Δεν θέλησαν καν να ακούσουν τις θέσεις και τα επιχειρήματά μας! Πήγαν και υπέγραψαν! Και αυτό πλεόν δεν σηκώνει συζήτηση! Σηκώνει πανελλήνιο μαύρισμα και βαριά καταδίκη στις κάλπες, όποιες και εάν είναι: Βουλευτικές, Περιφερειακές, Δημοτικές, Ευρωβουλευτικές!

   2. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ: "Δεν είμαι Ιφιγένεια εν βορείω Ελλάδι! Δεν το ζω έτσι. Θα αναμετρηθώ με τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν όσους και όσες ζούμε στη Θεσσαλονίκη, δεν θα αναμετρηθώ με τα φαντάσματα"!

   Η κυρία Νοτοπούλου ζει σε άλλον φαίνεται, γυάλινο, συριζαϊκό κόσμο! ΔΕΝ είδε και ΔΕΝ μέτρησε πόσα μαζικά Συλλαλητήρια και πορείες έγιναν και γίνονται για το μείζον αυτό εθνικό θέμα, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που θέλει να ...εκπροσωπήσει! 

  ΔΕΝ είδε και ΔΕΝ κατάλαβε γιατί άρον άρον και πανικόβλητος παραιτήθηκε της αναμέτρησης ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης

  ΔΕΝ κατάλαβε ότι το μείζον επιτέλους ζήτημα που απασχολεί εδώ και μήνες τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα πόλη της Μακεδονίας, είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ΠΡΕΣΠΩΝ

  ΔΕΝ κατάλαβε ότι για εμάς εδώ στη Μακεδονία και όλους τους Έλληνες, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Άγιος Δημήτριος, ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος, ο Παύλος Μελάς, οι Μακεδονομάχοι, ο Δραγούμης και ο Καραβαγγέλης, ο Άγρας και ο Μίγκας, ΔΕΝ είναι φαντάσματα, αλλά πρόγονοι, φίλοι, άγιοι και ήρωές μας, ζυμωμένοι βαθιά με την ψυχή, τις αγωνίες και την ευγνωμοσύνη μας!

 Η κυρία Νοτοπούλου μας προσβάλει λοιπόν βαρύτατα, αποκαλώντας όλη αυτή την χρυσή κληρονομιά μας "φαντάσματα"! Κάνοντας κάκιστη αρχή σε μια πόλη σύμβολο για όλο το έθνος, που φέρει το όνομα της αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αποτέλεσε την Συμβασιλεύουσα της Αυτοκρατορίας μας!

   3. ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: "Η συμφωνία θα ψηφιστεί. Κατέρρευσε η επικίνδυνη ανοησία περί «μακεδονικής μειονότητας», κατέρρευσε και η επικίνδυνη ανοησία περί «αναγνώρισης μακεδονικής εθνότητας» που μας ταΐζει η ΝΔ. Οι πολίτες της Μακεδονίας δεν ασχολούνται με τα ψέματα της ΝΔ. Ούτε τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, που κάποτε έλεγαν να τελειώνουμε με τους μακεδονομάχους και τώρα βλέπουν παραχώρηση εθνότητας"...

   Η κυρία Νοτοπούλου γυρίζει προκλητικά "το μαχαίρι στην πληγή" των Θεσσαλονικέων, τονίζοντας αλαζονικά και εκφοβιστικά ότι η άθλια Συμφωνία θα ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ προσπαθεί να σβήσει τα περί "Μακεδονικής" Μειονότητας που ανέφερε επίσημα και δημόσια από το βήμα της Βουλής των Πλαστογράφων ο ίδιος ο Ζάεφ (1-12-2018), ζητώντας να διδαχθούν παιδιά στην Ελλάδα την "Μακεδονική" Γλώσσα, υπονοώντας σαφέστατα την ύπαρξη Μειονότητας - δείτε το βίντεο:
   

Ταυτόχρονα, φιλοσκοπιανοί κύκλοι, ενθαρρυμένοι από την πρωτοφανή κυβερνητική υποχωρητικότητα και τα δόλια άρθρα της Συμφωνίας των Πρεσπών που αναγνωρίζει την ανύπαρκτη "Μακεδονική" γλώσσα, ζήτησαν πρόσφατα σε συνέδριο του "Ουράνιου Τόξου" στο Ξινό Νερό Φλώρινας (11-11-2018) την αναγνώριση εθνικής "Μακεδονικής" Μειονότητας και την διδασκαλία της "Μακεδονικής" γλώσσας στα ελληνικά σχολεία! (δείτε εδώ)

 Ακόμη, θέμα δήθεν ύπαρξης 250.000 "Μακεδόνων" στην Ελλάδα, προσπαθεί  να περάσει μέσω του "Δικτύου για την Γλωσσική Πολυμορφία στην Ευρώπη (NPLD), με "στοιχεία" που τροφοδοτεί το αυτοαποκαλούμενο "Μακεδονικό Κίνημα για την προώθηση της μητρικής γλώσσας - Κρστε Μισίρκοβ", το οποίο, άκουσον - άκουσον, εδρεύει στην ...Αριδαία! (δείτε εδώ)

 Τέλος και να για να μην μείνει καμία αμφιβολία στην κα Νοτοπούλου για το τι γίνεται, ας δει το προκλητικό βίντεο της επίσημης κρατικής τηλεόρασης "M"RT των Σκοπίων, να μεταδίδει πως τάχα "η Ελλάδα σκλάβωσε τη Μακεδονία" (STAR 14-11-2018) και άρα θα "πρέπει" κάποτε να "απελευθερωθεί"... 


 Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών, που με όλα τα ανόητα άρθρα της, σε τίποτα δεν μειώνει την δίψα αρπαγής του εδάφους μας και της κληρονομιάς μας! Ίσα ίσα την ενισχύει με την αναγνώριση κράτους με την ονομασία "Μακεδονία Β.", αλλά και με την αναγνώριση στην ουσία "Μακεδονικού" Έθνους - Γλώσσας- Εθνικότητας!

   Όσο για τα ψέμματα και τη διπλοπροσωπία της ΝΔ στο θέμα θα συμφωνήσουμε, καθώς εμείς ως Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα ήμασταν οι μόνοι που αντιδράσαμε στην πολιτική της Σύνθετης Ονομασίας που εφεύρε η ΝΔ, με την τότε ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη το 2007 - 2008, όταν το 99% όλων αυτών που εμφανίστηκαν ξαφνικά δέκα χρόνια μετά, το 2018 (με την φωτεινή εξαίρεση της Εκκλησίας μας και του Παναγιωτάτου) είχαν τότε κρυφτεί με κομματική εντολή και δεν τόλμησαν να βγάλουν άχνα ή προσπαθούσαν με άνανδρες αντισυγκεντρώσεις να μειώσουν την ψυχή και την δύναμή μας, που είστε όλοι εσείς και η δοξασμένη ελληνική ιστορία μας! (δείτε εδώ και εδώ)
  

2 σχόλια:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr