ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, ευχόμενο καλή και ευλογημένη χρονιά το 2019 μ.Χ. σε όλους τους Έλληνες, ανακοινώνει με ανακούφιση ότι επήλθε πλέον πανηγυρική Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, βάση των ίδιων των όρων της!

  Η άθλια Συμφωνία, που έθλιψε πιο πολύ και από τα εξοντωτικά Μνημόνια τον ελληνικό λαό σε Ελλάδα και εξωτερικό, έπαψε πια να ισχύει και αυτο-ακυρώθηκε, αφού δεν εκπληρώθηκαν ρητές προθεσμίες που προέβλεπε!

 Συγκεκριμένα, η Συμφωνία (Προσύμφωνο), που ετοιμάστηκε και υπογράφηκε ερήμην του ελληνισμού στις 17 Ιουνίου 2018 στους Ψαράδες Πρεσπών, από τους ΥΠΕΞ Ελλάδας Κοτζιά και Σκοπίων Ντιμιτρόφ, υπό την εντολή των Πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ, παρουσία του Μάθιου Νίμιτς και πλήθους ξένων επισήμων και ανταποκριτών, έχει πλέον ακυρωθεί!


ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
  Βασική αιτία της αυτοδίκαιης Ακύρωσής της  (εκτός του ότι είναι αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική) είναι ο θεμελιώδης όρος του Άρθρου 1, παράγραφος 4, υποπαράγραφος ε, που προβλέπει ρητά ότι οι Συνταγματικές αλλαγές των Σκοπίων που απαιτεί η Συμφωνία, έπρεπε να ολοκληρωθούν εντελώς, τελεσίδικα, συνολικά, "in toto", μέχρι το τέλος του 2018! Μέχρι δηλαδή τις 31 Δεκεμβρίου 2018!

  Η προθεσμία αυτή λοιπόν που όριζε η Συμφωνία, αν και παρήλθαν 6 ολόκληροι μήνες, ΔΕΝ καλύφθηκε! Η Συμφωνία ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ πλέον αυτοδίκαια! Επειδή έχουμε ήδη τώρα πια Ιανουάριο του 2019, νέο έτος και οι Συνταγματικές Αλλαγές ΔΕΝ έχουν ολοκληρωθεί, ΔΕΝ έχουν ψηφιστεί τελεσίδικα και πολύ περισσότερο ΔΕΝ έχουν ενσωματωθεί στο Σύνταγμα, με την υπογραφή-επικύρωση μάλιστα του Προέδρου Δημοκρατίας των Σκοπίων!


ΑΡΘΡΟ 1, παρ. 4, ε) "Το Δεύτερο Μέρος θα ολοκληρώσει in toto τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως το τέλος του 2018".

  Η Συμφωνία είναι λοιπόν ΑΚΥΡΗ, επειδή δεν υλοποιήθηκε συμβατική, ρητή υποχρέωση των Σκοπίων μέσα στην συγκεκριμένη προθεσμία

 Μάλιστα επειδή πρόκειται επί της ουσίας για Προσύμφωνο, που έχει προαπαιτούμενα στάδια για να φτάσει σε ισχύ και ολοκλήρωση και όχι για ψηφισμένη, επικυρωμένη εν ενεργεία Συμφωνία, η Προσυμφωνία των Πρεσπών καταπέφτει άμεσα και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πλέον ούτε διμερώς, ούτε πολύ περισσότερο διεθνώς!

  Θυμίζουμε εδώ το άρθρο 20, παρ. 4, των "τελικών διατάξεων" που προβλέπει: 
  "...Εάν η Συμφωνία δεν τεθεί σε ισχύ, τούτη, στο σύνολό της και ως προς τις διατάξεις της ξεχωριστά, δεν θα έχει περαιτέρω ισχύ ή εφαρμογή, προσωρινή ή άλλη, και δεν θα δεσμεύει οποιοδήποτε από τα Μέρη με οποιοδήποτε τρόπο"!

  Το "εάν δεν τεθεί σε ισχύ", σημαίνει πως αυτό που υπογράφηκε είναι ένα Προσύμφωνο, το οποίο όπως αναφέραμε ήδη έχει χρονικά καταπέσει... Είναι άκυρο! Και ακυρώνει ολόκληρη τη Συμφωνία των Πρεσπών στο σύνολό της!

 Αν τολμήσουν μάλιστα να ψηφίσουν ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ από το άλλο μέρος Συμφωνία στη Βουλή Έλληνες Βουλευτές, διαπράττουν όχι μόνο εθνικά, αλλά και νομικά πλέον έγκλημα κατά της χώρας, με τεράστιες ποινικές προεκτάσεις!

 Τη σημαντική αυτή λεπτομέρεια την έχουμε εντοπίσει εδώ και καιρό στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, αλλά περιμέναμε υπομονετικά να παρέλθει η προθεσμία του 2018, για να την ανακοινώσουμε με ιδιαίτερη χαρά στους Έλληνες!

 Δείτε τη σχετική δήλωση του Μακεδονικού Κόμματος για το θέμα:


 Υπάρχει όμως και άλλος όρος ακύρωσης, τον οποίο θα αναφέρουμε σε επόμενη ανακοίνωσή μας. Αυτός για την ώρα αρκεί, φτάνει και περισσεύει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr