ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - Πώς πιάστηκαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν - Ποιον σκοπό είχαν


 Σάλος έχει δημιουργηθεί από χθες με την συγκλονιστική αποκάλυψη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για την αυτοδίκαια πλέον Ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λόγω παρέλευσης της καταληκτικής προθεσμίας που έθετε ως χρονικό όρο για την ολοκλήρωση "in toto" των Συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια, μέχρι το τέλος του 2018 (δείτε εδώ)!

 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, προχωρά σήμερα ακόμη παραπέρα, ανασύροντας μια αποστομοτική δήλωση Κοτζιά, στην οποία ο πρώην ΥΠΕΞ ομολογούσε ότι όντως έπρεπε μέχρι τέλους του 2018 να γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές στο κρατίδιο των πλαστογράφων! Όπως ακριβώς προέβλεπε και η σχετική Συμφωνία των Πρεσπών!


ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
  Η ομολογία εκείνη του ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά, ο οποίος και είχε θέσει γραπτώς αυτόν τον χρονικό όρο στη Συμφωνία, είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο, στις 12-7-2018, στην γερμανική εφημερίδα FAZ.

  ΚΟΤΖΙΑΣ: "Θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια. Έπειτα, θα πρέπει να κυρώσουμε άμεσα τη συμφωνία"...

 Η δήλωση του τότε ΥΠΕΞ, έλεγε τα αυτονόητα, ό,τι ακριβώς έγραφε το Άρθρο 1, παρ. 4, ε (δείτε εδώ). Έναν σαφέστατο ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΟ, που επειδή πλέον δεν εκπληρώθηκε με υπαιτιότητα των Σκοπίων, ακυρώνει αυτόματα την όλη άθλια Συμφωνία!


ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ
 Το ερώτημα που προκύπτει είναι βέβαια εύλογο! Πώς την πάτησαν έτσι; Γιατί ο Κοτζιάς έθεσε τότε αυτόν τον σαφέστατο χρονικό όρο, που επί της ουσίας έδινε μια άνετη προθεσμία έξι μηνών στα Σκόπια;

 Την εξήγηση την δίνει ο ίδιος, άθελά του ίσως, στην αυτή συνέντευξή του στην FAZ, ομολογώντας ότι ήθελαν να τελειώσουν όλα μέσα σε έξι μήνες ακριβώς, για να μην τους προφτάσει νέα Πρόταση Δυσπιστίας (Μομφής) της ΝΔ

 Θυμίζουμε ότι Πρόταση Δυσπιστίας μπορεί να υποβάλλεται στη Βουλή εναντίον της Κυβέρνησης, αφού παρέλθουν έξι μήνες από την προηγούμενη υποβολή! Και η υποβολή εκείνη, της Πρότασης Μομφής της ΝΔ, είχε γίνει στις 14 Ιουνίου 2018! 

ΚΟΤΖΙΑΣ: "Θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια. Έπειτα, θα πρέπει να κυρώσουμε άμεσα τη συμφωνία - και στους έξι μήνες έως τότε η αντιπολίτευση δεν θα έχει ούτε καν τη δυνατότητα να επιδιώξει νέα ψήφο δυσπιστίας, καθώς το έχει κάνει ήδη"!

 Η Κυβέρνηση λοιπόν Τσίπρα - Κοτζιά, φοβούμενη ανταρσία Βουλευτών και Καμμένου, λογάριαζε να έχουν τελειώσει μέσα σε έξι μήνες, ακόμη και η επικύρωση της προδοτικής Συμφωνίας από την Ελληνική Βουλή, ως τις 14 Δεκεμβρίου 2018, για να μην μπορούν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την Κυβέρνηση!

  Η Κυβέρνηση εν τω μεταξύ επιδόθηκε σε έναν αγώνα εύρεσης προθύμων "Ιούδων", ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη και από πρόταση Δυσπιστίας! Και φαίνεται πως αρχικά κάτι βρήκε, κάποιες ψήφους εξασφάλισε ή κάποιου κόμματος κρίσιμη αποχή και γι΄ αυτό εμφανίστηκε πιο άνετη πλέον χρονικά μιλώντας για Μάρτιο, αλλά τα πράγματα πλέον αλλάζουν γοργά και τους πιάνει και πάλι η βιασύνη και ο κρύος ιδρώτας... Πολύ περισσότερο που την πάτησαν κυριολεκτικά και ακύρωσαν οι ίδιοι, δια των όρων που έθεσαν, την αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και αντεθνική Συμφωνία (Προσύμφωνο)!
Ο Χρονικός Όρος του Άρθρου 1, 4, ε, και στο αγγλικό κείμενο της Συμφωνίας

  Όμως ο Χρονικός Όρος στη Συμφωνία των Πρεσπών έχει τεθεί, υπογράφηκε και από τα ίδια τα Σκόπια, έγινες δεκτός και από τον ίδιο τον Νίμιτς, ισχύει απόλυτα και την τινάζει πλέον στον αέρα, με ακούσια ομολογία και του ίδιου του Νίκου Κοτζιά! 

ΑΡΘΡΟ 1, παρ. 4, ε: "The Second Party shall conclude in toto the constitutional amendments by the end of 2018"! (Το Δεύτερο Μέρος θα ολοκληρώσει συνολικά τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως τα τέλη του 2018")!

  Βλέπετε έστησαν μια παγίδα, στην οποία τελικά πέφτουν τώρα οι ίδιοι μέσα... Και το αστείο, είναι ότι την έστησαν, ώστε να μην πέσουν από την Κυβέρνηση, τις κρίσιμες ώρες της ψηφοφορίας στη Βουλή της Συμφωνίας... 



ΗΘΕΛΑΝ "ΝΟΜΠΕΛ" ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ήθελαν "να τελειώσουν τη δουλειά"... Να βάλουν τους πλαστογράφους στο ΝΑΤΟ... Να πάρουν το "μπράβο" και το "Νόμπελ Ειρήνης", ώστε να το εκμεταλλευτούν πολιτικά στις Εκλογές... Όμως, όπως λέει και η λαϊκή, σοφή παροιμία, "ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr