ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΥΝ 5+5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Η "ΧΟΥΝΤΑ"!


 Εγγύηση εργασίας θα παρέχει η Κυβέρνηση του Μακεδονικού Κόμματος, με απόδοση πλήρων αποδοχών σε όσους τις στέρησε ή τολμήσει να τις στερήσει η "χούντα" των Αντισυνταγματικών Υποχρεωτικών Εμβολιασμών (ΑΝΤ.Υ.Ε.) υγειών μάλιστα εργαζομένων! Είτε στον Δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, διότι υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος, παραβίαση του ψηφίσματος 2361 του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Κανονισμού 953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δημιουργώντας διακρίσεις πολιτών και αυθαίρετη κατάργηση δικαιώματος και θέσης εργασίας!

 Οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν (εάν το επιθυμούν) και σε κάθε περίπτωση θα τους καταβληθούν οι στερημένοι μισθοί, έστω και σε δόσεις, που δεν μπορεί να είναι μικρότερες του 1/3 του μισθού που ελάμβαναν. Σε περίπτωση πλήρους και εφάπαξ (με μία δόση) καταβολής όλων των στερημένων μισθών, θα υπάρχει έκπτωση 5% στο συνολικό ποσό. Ο Εργαζόμενος έχει την ευχέρεια να επιλέξει τον τρόπο, ο δε Eργοδότης την τελική απόφαση - μέθοδο. Εάν τυχόν υπήρχαν εργαζόμενοι και μισθοί που δεν δηλωνόταν, ο Εργοδότης θα απαλλαχθεί όλων των σχετικών συνεπειών, με την πλήρη εξόφληση των οφειλομένων, συμμορφούμενος στο εξής με την νομοθεσία.

 Τέλος για όλους, θα παρέχεται  "Άδεια Συγνώμης" 5 + 5 ημέρες, που ο εργαζόμενος θα αποφασίσει πότε θα τις πάρει, ξεχωριστά. Δηλαδή μία εβδομάδα τον τάδε μήνα, μία εβδομάδα κάποιο άλλον μήνα.

 Αντί να σας απολύσει η Κυβέρνηση,  ΑΠΟΛΥΣΤΕ την εσείς ο Κυρίαρχος Λαός και μαζί της όλο το παλαιοκομματικό σύστημα, όλους τους συνένοχους της κατάντιας μας, υπογράφοντας ΕΔΩ!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr