ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Σεισμός στο διαδίκτυο! Ριγεί καρδιές το Σπαθί του Αλέξανδρου! Κατακόρυφη άνοδος Μακεδονικού Κόμματος!


 Χαμός στο διαδίκτυο από την εκπληκτική απόφαση του Μακεδονικού Κόμματος να υπογράψει ο ελληνικός λαός με την Ιδρυτική Διακήρυξη ταυτόχρονα και την Απόλυση Μητσοτάκη, που απειλεί με απολύσεις εκατοντάδες χιλιάδες υγιείς εργαζομένους και πολίτες, σε αντίθεση με το Σύνταγμα, το Ψήφισμα 2361 του Συμβουλίου της Ευρώπης (δείτε εδώ) και τον Κανονισμό 935 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

 Το Μακεδονικό Κόμμα, της πληγωμένης και προδομένης Μακεδονίας, της τεράστιας Μακεδονίας που "απέρριψαν οι οικοδομούντες" αλλά πλέον "εγεννήθη εις κεφαλή γωνίας", γκρεμίζει κυριολεκτικά το πολιτικό σκηνικό, υποχρεώνοντας όλους όσους μέχρι τώρα συμπλέαν με τον Μητσοτάκη, όπως ο συνένοχος ΣΥΡΙΖΑ, να αλλάξουν θέση, γινόμενοι δυο φορές καταγέλαστοι στον ελληνικό λαό, που υπογράφει πλέον κατά δεκάδες, οδηγώντας σε κατακόρυφη άνοδο το "σπαθί του Αλέξανδρου", που έρχεται να ξαναφέρει την υπέροχη, ποιοτική, ανθρώπινη και δημιουργική Ελληνική Δημοκρατία, που όλοι τους παραβίασαν και ντρόπιασαν, πότε με Μνημόνια, πότε με Πρέσπες, πότε με Λοκντάουν και Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς και απειλές Απολύσεων!


 Το ποτάμι είναι τόσο ορμητικό που δεν το σταματά με την βοήθεια του Θεού τίποτε, θυμίζοντας σχετικές προφητείες του Αγίου Παϊσίου, του Μακαριστού Χριστοδούλου και του Αγίου Πορφυρίου!


 Η Μακεδονία παίρνει ξανά πάνω της ολόκληρη την Ελλάδα και την οδηγεί και πάλι στις πηγές, τις αξίες, τα ιδανικά,  την γενναιότητα, το ουράνιο οξυγόνο της, αλλάζοντας τα πάντα, μια για πάντα!


Οι υπογραφές και οι καρδιές εδώ:  https://www.macedonians.gr/p/blog-page_4.html Στην Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που γίνεται ο τιμωρός της Δημοκρατίας και της Πατρίδας!


Υπογράφουμε όλοι ΕΔΩ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες την Ιδρυτική Διακήρυξη που συνιστά Πράξη Απόλυσης όλων των συνενόχων κομμάτων και ιδίως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτώντας μια τεράστια λαϊκή και προσεχώς Κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που θα σαρώσει το σύστημα και θα τους Απολύσει όλους!


ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ! Με εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και της Ιστορίας! Το υπογράφουμε ΕΔΩ και τώρα! Ο Μέγας Αλέξανδρος επιστρέφει και θα τρέμει η γη!



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Η Ελλάδα ξαναγυρίζει με τιμή, σπαθί και περηφάνια
Σας ευχαριστούμε για την τεράστια ανταπόκρισή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr