ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"! Πρόταση Μακεδονικού Κόμματος


 Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μίκη; Χωρίς τον τελευταίο μεγάλο Έλληνα που σημάδεψε ανεξίτηλα μια ολόκληρη εποχή, ολόκληρες γενιές με την μουσική, την ψυχή, τους αγώνες, το χαμόγελό του.

  Η Ελλάδα ορφάνεψε. Μα δεν πρέπει να κρύψει το μεγάλο της αστέρι, αλλά να το προβάλει τώρα περισσότερο από ποτέ. Όχι μόνο μέσα στα Σχολεία, που τα παιδιά αγνοούν παντελώς Μίκη και Ελύτη, αλλά και σε όσους έρχονται στην χώρα του Μίκη, που την έκανε μέσα από την μουσική του, μέσα από τον ξένο κιμηματογράφο και τις συναυλίες του, διάσημο τουριστικό προορισμό!

  Γι΄ αυτό ακριβώς το Μακεδονικό Κόμμα, στην μνήμη του μεγάλου μας συνθέτη, που πάλεψε τόσο και για την αλήθεια της Μακεδονίας μας, προτείνουμε την μετονομασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, από "Ελευθέριος Βενιζέλος" σε "Μίκης Θεοδωράκης", διαμορφώνοντας μια διάσημη μουσική, κινηματογραφική, καλλιτεχνική πύλη εισόδου για την Ελλάδα μας, που τόσο αγαπούσε και τόσο αφοσιωμένα υπηρέτησε ως το τέλος!

 "Welcome to "Mikis Theodorakis" International Airport" θα ακούγετε στα μεγάφωνα αεροσκαφών και αεροδρομίου, μαζί με ένα κομμάτι του Ζορμπά...

  Γιατί δεν έχουμε τίποτε άλλο μεγαλύτερο από τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Οδυσσέα Ελύτη, από τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Πορφύριο, από τον Μέγα Αλέξανδρο. Ας τα προβάλουμε. Ας τα τιμήσουμε. Και ας τραγουδήσουμε μαζί τους επιτέλους για την Ελλάδα που δεν θέλουμε να σβήσει. Που δεν θα αφήσουμε να σβήσει. 

  Ο Μίκης τώρα πια, περισσότερο από ποτέ, ας φωτίσει τον δρόμο μας, τον τόπο μας, το ελληνικό και φιλόξενο χαμόγελό μας

 Ας γίνει "σήμα κατατεθέν" της νέας Ελλάδας, που ξαναπαίρνει τον δρόμο της ουσίας, της αρετής, του ουρανού, που μας χάρισε ένα "Θεού δωράκι", όπως τόσο σοφά και προφητικά δηλώνει το επίθετο του μεγάλου Έλληνα!

  Αθάνατος!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας
















Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ σε 5 μέρη










Ο Θεός ας το αναπαύει στον αιώνιο Παράδεισο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr