ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΣΙΡ - ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!



Ντροπή για το ΝΑΤΟ, ντροπή για την Ελλάδα των Μητσοτάκη και Τσίπρα, ντροπή για την Ρωσία, την Ινδία, την ανθρωπότητα η επικείμενη κατάληψη της αντιστασιακής κοιλάδας Πανσίρ από τους Ταλιμπάν!


ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΥΣΙΑ

 Η Κοιλάδα που σταμάτησε τους Σοβιετικούς, που ανέδειξε την κορυφαία μορφή αντίστασης του Αχμάντ Σαχ Μασούντ (ο Τσε της Ανατολής αριστερά όπως βλέπουμε), τον ήρωα με την Μακεδονική Καυσία (καπέλο των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου), η Κοιλάδα που συνεχίζει τον αγώνα της ελευθερίας και της ανθρωπιάς με τον γιό του ήρωα, τον Αχμάντ Μασούντ (δεξιά), πολιορκείται σκληρά από τους πακιστανούς φιλότουρκους ισλαμιστές Ταλιμπάν, οι οποίοι μάλιστα ανακοίνωσαν πως την κατέλαβαν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για 150.000 ανθρώπους και γυναικόπαιδα!


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΣ

Σειρά θα έχουν οι Καλάς του Αφγανιστάν και του Πακιστάν!


Να γιατί πρέπει να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, διορατικότητα και οξυδέρκεια! Γιατί εκτός των ανθρωπιστικών και ιστορικών λόγων, μπορούσαμε να σταματήσουμε έναν Πόλεμο πριν φτάσει στην αυλή μας!


ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Γιατί όλες οι σκληρές ισλαμιστικές ομάδες στρατεύονται τελικά από την Τουρκία, για την μεγάλη επίθεση στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, αρχίζοντας από την Ελλάδα, που κοιμάται όρθια.


Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας (εδώ) είχαμε αναφερθεί στον ρόλο του δόλιου Πακιστάν και στην ανάγκη να χτυπηθεί ακόμη και με κοινή Αμερικανο - Ρωσική - Ινδική Δύναμη, για να κοπεί συν τοις άλλοις ο εφιαλτικός για την ανθρωπότητα αναδυόμενος άξονας Κίνας - Πακιστάν - Αφγανιστάν - Τουρκίας - Γερμανίας, το νέο τρομακτικό "Ράιχ" της ανθρωπότητας....


Επεμβαίνοντας εκεί, θα σταματούσαμε και τα κύματα εκατομμυρίων προσφύγων που μας στέλνει ήδη η Άγκυρα...


Σοβιετικοί και Νατοϊκοί απέτυχαν στο Αφγανιστάν επειδή άφησαν έξω από την εξίσωση το Πακιστάν, τον δημιουργό και τροφοδότη των Ταλιμπάν...


ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΣΙΡ

Στην Κοιλάδα Πανσίρ ίσως παίζεται το μέλλον του κόσμου και της Ευρώπης, αφού εκεί υπήρχε η μοναδική ζώσα πηγή αντίστασης και ελευθερίας κατά του μέσου ή ακραίου Ισλαμισμού.


Ο Μπους που επιτέθηκε στο Αφγανιστάν και ο Τραμπ που έκανε τις συμφωνίες αποχώρησης για να βάλει στον παιχνίδι την Τουρκία, υπήρξαν οι μοιραίοι άνθρωποι...


ΚΑΛΟΥΜΕ ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ

Καλούμε τις ΗΠΑ του Μπάιντεν, την Ρωσία του Πούτιν και την Ινδία να συνεργαστούν άμεσα για την προστασία και διάσωση του Πανσίρ. Η Κυβέρνησή μας όχι μόνο θα συνεργαστεί σε τέτοιες προσπάθειες, αλλά θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα συμμετέχει ενεργά με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις της.


ΧΑΙΡΕ ΠΑΝΣΙΡ

Χαιρετούμε τους αδελφούς ήρωες του Πανσίρ με τα καπέλα (καυσία - πακόλ) του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου! Του μεγάλου Βασιλιά μας, που μας εμπνέει και μας προστάζει!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr