ΣΟΚ - ΠΑΙΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ" ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! Βίντεο - ντοκουμέντο

 

 Απίστευτα αίσχη, που ούτε ο ίδιος ο Τίτο και Στάλιν θα μπορούσαν ποτέ να ελπίσουν, εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα και μάλιστα στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής (;) Δημοκρατίας και της ίδια της Προεδρικής Φρουράς των Ευζώνων!

 Το βίντεο - σοκ που παρουσιάζει σε Ελλάδα και Ομογένεια σήμερα το Μακεδονικό Κόμμα (δείτε στο τέλος), ο έμπρακτος φύλακας της Ελληνικότητας και Μοναδικότητας του Ονόματος και της ιστορικής μας κληρονομιάς, είναι η απόδειξη των πρωτοφανών αθλιοτήτων, που μόνο οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της χώρας θα μπορούσαν να πράξουν!



ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

 Συγκεκριμένα, στις 5 Οκτωβρίου 2021, ήρθε καλεσμένος για πρώτη φορά στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη, ο Πρόεδρος των Σφετεριστών Στέβο Πενταρόφσκι!



Η Πρόεδρος Δημοκρατίας υποδέχτηκε τότε τον - ελέω ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Πρόεδρο "Β. Μακεδονίας" επίσημα και εγκάρδια στο Προεδρικό Μέγαρο, με κόκκινο χαλί, Μπάντα και Άγημα Ευζώνων, που στάθηκαν προσοχή μπροστά του, προκαλώντας την καρδιά κάθε Έλληνα!


"ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" 1η
ΠΑΙΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ" ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Και τότε έγινε η πρώτη μεγάλη "ιεροσυλία"! Η θλιβερή πλέον Μπάντα της ίδιας της Πολεμικής μας Αεροπορίας, παιάνισε τον "αλυτρωτικό" Εθνικό Ύμνο των Σκοπίων μέσα στην ίδια την  Ελλάδα, μέσα στην ίδια την Αθήνα, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Έναν προκλητικότατο Ύμνο που μιλάει για "Μακεδονία" (σκέτη), που ως γνωστόν φθάνει ως τον Όλυμπο, την Θεσσαλονίκη, το Άγιον Όρος! Την μία και μόνη Μακεδονία των Ελλήνων!



ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ "ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ" ΥΜΝΟΥ

Ντοκουμέντο - Οι επίσημα καταγεγραμμένοι στίχοι του Εθνικού Ύμνου των Σκοπίων από την Προεδρία Δημοκρατίας του κρατιδίου, που αναφέρονται ρητά και προκλητικά σε "Μακεδονία"

 Οι στίχοι του προκλητικού και προσβλητικού Ύμνου με τον εύγλωτο τίτλο "Σήμερα πάνω από την "Μακεδονία"" γράφηκαν το 1941 από τον Βλάντο Μαλέσκι (ενός από τους μετέπειτα χτίστες της ψευτο"Μακεδονικής" γλώσσας και της σχετικής συγγραφικής και ραδιοφωνικής προπαγάνδας), μελοποιήθηκαν από τον Τοντόρ Σκαλόφσκι και υιοθετήθηκαν από τον Τίτο σαν "εθνικός ύμνος" της "Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας "Μακεδονίας"", την οποία έστησε το 1944 για να διεκδικήσει το ίδιο το έδαφος της πραγματικής και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων, ώστε να έχει διέξοδο στο Αιγαίο η Ομοσπονδιακή Γιουγκοσλαβία, όπως επιθυμούσε εξ αρχής ο Στάλιν, η Σοβιετική Ένωση και η Διεθνής Κομμουνιστική προπαγάνδα της.

 Σήμερα οι στίχοι αυτοί (με την προσθαφαίρεση ενίοτε της β' στροφής) αποτελούν τον επίσημο Εθνικό Ύμνο των Σκοπίων, που απέφυγε επιμελώς να "αλλάξει" η περιβόητη "Συμφωνία των Πρεσπών", την οποία όλοι οι Έλληνες αποκαλούσαν ρητά στα Συλλαλητήρια "Προδοσία" και από ό,τι φαίνεται είναι και συνεχής και "Εσχάτη"!


"ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ""

"Σήμερα πάνω από την "Μακεδονία" γεννιέται,
νέος ήλιος της ελευθερίας!
Οι "Μακεδόνες" πολεμούν,
για τα δικαιώματα τους!
Οι "Μακεδόνες" πολεμούν,
για τα δικαιώματα τους!

[Μην κλαίς "Μακεδονία" αγαπητή μητέρα,
σήκωσε το κεφάλι σου περήφανα, ψηλά,
γέροι, νέοι, άνδρες και γυναίκες,
σηκώθηκαν στα πόδια τους (επαναστάτησαν)!]

Απ' την αρχή τώρα η σημαία κυματίζει,
της Δημοκρατίας του Κρουσόβου!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!

Τα "Μακεδονικά" δάση τραγουδούν δυνατά,
νέα τραγούδια, νέες ειδήσεις!
Η "Μακεδονία" ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει!
Η "Μακεδονία" ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει"!



ΥΜΝΟΣ  ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ

Χάρτης "Ανεξάρτης Μακεδονίας", στόχος του Ίλιντεν και των Σκοπίων

  Όπως διαπιστώνει λοιπόν κανείς ο Εθνικός Ύμνος των Σκοπίων όχι μόνο αναφέρεται προκλητικά και "αλυτρωτικά" σε "Μακεδονία", δηλαδή στην Μακεδονία μας, αλλά και στην λεγόμενη "Δημοκρατία του Κρουσόβου" της βουλγαρικής ψευδοΕπανάστασης του Ίλιντεν, που έγινε από τους Κομιτατζήδες με στόχο ακριβώς την αρπαγή της Μακεδονίας μας, στα χρόνια της Οθωμανικής Κατοχής (20-7-1903)! Κάτι που οδήγησε άμεσα τότε τους Έλληνες στον ηρωικό Ένοπλο Μακεδονικό Αγώνα!

 Ο Εθνικός Ύμνος του Πενταρόφσκι μάλιστα, αναφέρει ωμά τα ονόματα των Αρχικομητατζήδων της Ε"Μ"ΕΟ (Εσωτερική "Μακεδονική" Επαναστατική Οργάνωση - V"M"RO) Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι, Ντάμε Γκρούεφ και Γιάννε Σαντάνσκι, του μεγάλου αδίστακτου και ωμού βασανιστή των Μακεδόνων μέχρι το 1913!

Ο επικός Μακεδονικός Αγώνας των Μακεδονομάχων

 Στον Ύμνο των Σκοπίων, ακόμη και τα δάση αποκαλούνται "Μακεδονικά", στα οποία κρυβόταν οι Κομιτατζήδες εξαπολύοντας κάθε τόσο ληστρικές και δολοφονικές επιθέσεις σε αθώους κυρίως άοπλους Έλληνες, Ιερείς, Δασκάλες και γυναικόπαιδα της μαρτυρικής μας Μακεδονίας, που κάποιοι φαίνεται έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια, καταδεχόμενοι να γίνουν αρεστοί στους διεκδικητές της Ελλάδας, παρά στους τάφους των Ελλήνων Μαρτύρων και Ηρώων, που περιέγραφε στο ομώνυμο υπέροχο βιβλίο του ο Ίωνας Δραγούμης, σαλπίζοντας διαχρονικά προς όλες τις γενιές:

"Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε"!



"ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" 2η
Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ


  Η δεύτερη φρικτή "Ιεροσυλία" ανήκει στην Προεδρική Φρουρά των Ευζώνων, που παρατάχθηκε εν στολή για να αποτίσει τιμή στον "Μακεδόνα" Πρόεδρο της "Μακεδονίας", όπως αναφέρει ο Εθνικός τους Ύμνος, προκαλώντας σοκ στους Έλληνες, που έχουν τους Εύζωνες πολύ ψηλά στην συνείδησή τους, συνώνυμους της παλικαριάς, της γενναιότητας, της τόλμης, του θάρρους, της βροντής και της αστραπής του Έθνους!

 Και όμως! Βλέπουμε στο βίντεο, το θλιβερότατο θέαμα, τα "λιοντάρια" της Ελλάδας να στέκονται προσοχή και να παρουσιάζουν τιμητικά τα ελληνικά όπλα στον Πρόεδρο των ψευτο"Μακεδόνων"! Στους παραχαράκτες της Ιστορίας! Χωρίς ένας τους να αρνηθεί το "παρουσιάστε" και να γίνει εθνικό σύμβολο! Ένας νέος "Παύλος Μελάς"!

 Και όχι μόνο αυτό. Ο Πενταρόφκσι, επιθεώρησε κατόπιν με ύφος χιλίων "Τσακαλάρωφ" την Προεδρική μας Φρουρά! Τους Εύζωνες της Ελλάδος, που είχαν καθίσει υποτακτικά προσοχή και στον προκλητικό και "αλυτρωτικό" Ύμνο των Σκοπίων και στην υποτιμητική Επιθεώρηση του Προέδρου της ψευτο"Μακεδονίας"!


 Και ακόμη θλιβερότερος, ο Αξιωματικός επικεφαλής του Αγήματος, που συνόδευσε τον Πρόεδρο των αμετανόητων Κομιτατζήδων, όπως δείχνει και ο Εθνικός τους Ύμνος και τον χαιρέτησε Στρατιωτικά, αυτός ένας Έλληνας, που υποτίθεται ότι συμβολίζει και αποτελεί την συνέχεια του Κολοκοτρώνη! Αλλά αντί "Κολοκοτρώνης", φάνηκε τελικά "Βεληγκέκας"! Ντροπιάζοντας όλους εκείνους, που σε όλα τα πλάτη της γης και μέσα στην ίδια την Αθήνα, με τεράστια Συλλαλητήρια απαίτησαν την ακύρωση της Προδοσίας των Πρεσπών! Και μαζί με τον αξέχαστο Μίκη Θεοδωράκη φώναξαν την αλήθεια, έσεισαν τις ψυχές, ρίγησαν τους τάφους!


Κάποιοι Στρατιωτικοί γίνανε δυστυχώς "ντατνάδες" και "θεατρίνοι", αντί να αποτελούν Βράχους του Έθνους, που καμία "μαριονέτα" δεν θα μπορεί να κουνήσει και να προσβάλει!


Πού ακούστηκαν αυτά; Πότε διανοήθηκε κάποιος να τα πράξει; Πώς ήταν δυνατόν να γίνουν ανεχτά στον καιρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον καιρό του Βουλγαροκτόνου, στον καιρό του ΄21, στον καιρό του Μακεδονικού Αγώνα, στον καιρό του ΄12 - ΄13, στον καιρό του τιτάνιου ΟΧΙ του 1940 - 41!

 Πού είναι η Τιμή; Πού είναι η Σημαία; Πού είναι η Ελλάδα;



ΟΤΑΝ Ο ΠΕΝΤΑΡΟΦΚΣΙ ΕΘΕΤΕ ΘΕΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ"
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 Υπενθυμίζουμε δε, ότι μόλις στις αρχές του 2021ο αυτός Πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι, μιλώντας στην Klan TV (26-1-2021), είχε θέσει δημόσια και προκλητικά θέμα "Μακεδονικής Μειονότητας" στην Ελλάδα, θεωρώντας φυσική μάλιστα την προσφυγή "Μακεδόνων" εκτός Σκοπίων στο Συμβούλιο της ΕυρώπηςΚαι παρόλα αυτά προσκλήθηκε να τιμηθεί από Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη, διαλύοντας κάθε έννοια τιμής, αξιοπρέπειας και στοιχειώδους φιλοπατρίας:

«Η θέση τους είναι ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες εγκατάστασης μιας "Μακεδονικής" μειονότητας στη Βουλγαρία. Η νούμερο ένα αρχή στις διεθνείς σχέσεις, ειδικά μετά το 1945, είναι η μη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών. Επομένως, δεν πρέπει και δεν θέλουμε να παρέμβουμε στην εσωτερική τάξη της Βουλγαρίας. Αλλά αν κάποιος δηλώσει μεμονωμένα "Μακεδόνας" και αναζητήσει δικαιοσύνη στο Συμβούλιο της Ευρώπης ή σε άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν σημαίνει ότι κάποιος από τα Σκόπια του έδωσε οδηγίες και τον πλήρωσε. Έχουμε ανθρώπους που δηλώνουν "Μακεδόνες" και στην Ελλάδα. Στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν τους εγκαταλείπουμε"! (δείτε εδώ και εδώ



"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ" (ΜΜΑ)


 Επίσης, για να μην έχει κανείς αμφιβολία για τις προθέσεις των Σκοπίων, αρκεί να δει τον ίδιο αυτόν Πρόεδρο Πενταρόφκσι, δύο μόλις μέρες μετά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, να υποδέχεται στο Προεδρικό των Σκοπίων τον "Μακεδονικό Ιατρικό Σύλλογο" ("Macedonian" Medical Association - ΜΜΑ) στις 7-10-2021! Τους "Μακεδόνες" Ιατρούς, προκαλώντας για μια ακόμη φορά και μάλιστα κατόπιν πια της εορτής στην Αθήνα...


"Ω, ΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ"

 Τελος, στις 11-10-2021 πάλι, έξι μέρες μετά την Αθήνα, ο αυτός Πενταρόφκσι έκανε λόγο δημόσια στον Περλεπέ (Πρίλαπος) για "μακεδονικό λαό", "Μακεδόνες επαναστάτες" και "Μακεδονία" χωρίς κορδελάκια:

Προκλήσεις Πενταρόφσκι - Περλεπές, 11-10-2021

 "Το 1945, εκδόθηκε ένα από τα πρώτα βιβλία στην ελεύθερη Μακεδονία. Αυτό ήταν η "Συλλογή Μακεδονικών Λαϊκών Τραγουδιών", που συνέταξε και επιμελήθηκε ο Μπλάζε Κόνεσκι. Σε αυτή την πρώτη συλλογή, ο Κόνεσκι συμπεριέλαβε αρκετά τραγούδια λαϊκής απελευθέρωσης. Ο πρώτος ανάμεσά τους είναι ο ανεπίσημος κομματικός ύμνος - "Ω Μακεδόνα, πού ετοιμάζεσαι; Σας περιμένει ένας αγώνας, ένας αγώνας για την ελευθερία""!



ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ


 Με την πάγια εντολή των ατρόμητων Μακεδονομάχων, των οποίων τον Αγώνα συνεχίζουμε ως Μακεδονικό τους Κόμμα, καταγγέλουμε στον ελληνικό λαό και την ιστορία, όλο αυτό το τεράστιο εθνικό έγκλημα της 5ης Οκτωβρίου 2021 και απαιτούμε εδώ και τώρα:

1. Άμεση παράιτηση της απαράδεκτης Προέδρου Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

2. Άμεση παραίτηση του απολύτως συνενόχου ενορχηστρωτή Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης δέχτηκε σαν Πρόεδρο "Β. Μακεδονίας" τον Πενταρόφσκι

3. Άμεση παραίτηση του επικεφαλής του Αγήματος της Προεδρικής Φρουράς, που αντί Κολοκοτρώνης φάνηκε "Βεληγκέκας", όπως και όλων των συμμετοχόντων Ευζώνων, που καταδέχτηκαν να επιθεωρηθούν από τον ψευδο"Μακεδόνα" σφετεριστή της Ελλάδας και του αποδώσουν τιμές επί ατιμία

4. Άμεση παραίτηση όλης της Μπάντας Μουσικής της Πολεμικής Αεροπορίας, που τόσο προσβλητικά και ασυνείδητα παιάνισε τον αλυτρωτικό και κομιτατζίδικο Ύμνο των Σκοπίων

5. Αντίστοιχες άμεσες παραιτήσεις των υπεύθυνων Διοικητών της Προεδρικής Φρουράς και της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, που άφησαν τόσο αδιάφορα να εκτεθούν οι άνδρες τους βαθιά και βαριά και να τρωθεί η εικόνα των Σωμάτων αυτών στην ψυχή και την συνείδηση των Ελλήνων και δεν τους προστάτεψαν έστω με την παραίτησή τους


Σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου, Πρόεδρος και Πρωθυπουργός και όλοι οι άλλοι, όχι μόνο θα είχαν ήδη παραιτηθεί, αλλά θα είχαν κάνει "χαρακίρι"!

 Η Μακεδονία, είναι η καρδιά και η ασπίδα της Ελλάδας. Δρόμος δεύτερος δεν υπάρχει. Η μαζί της ή εναντίον της. Ή μαζί μας ή εναντίον μας! Ή με την Ελλάδα ή με τα Σκόπια! Ή με τους Ήρωες ή με τους Εφιάλτες!


ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ


 Τέλος, ζητούμε να πάρουν άμεσα θέση ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ, που προεκλογικά έσπευδαν στα Συλλαλητήρια και διερρηγνύαν τα ιμάτιά τους για την "Συμφωνία των Πρεσπών".


ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΣΗΕΑ


  Καλούμε δε την ΕΣΗΕΑ και όλες τις υπόλοιπες Ενώσεις Συντακτών, να εποπτεύσουν την κοινοποίηση ή μη των θέσεων και ανακοινώσεών μας από ΜΜΕ, εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, συμβάλλοντας στην πλήρη και ανεμπόδιστη ενημέρωση του κυρίαρχου ελληνικού λαού, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η Ελληνική Δημοκρατία.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
το σπαθί της Ελλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr