ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ! Πού πρέπει να εγκατασταθούν

Οι Έλληνες της Μαριούπολης στην Ελλάδα για λύση του Δημογραφικού - Μακεδονικό Κόμμα


Το μεγαλύτερο πρόβλημα εθνικής επιβίωσης της Ελλάδας, είναι το Δημογραφικό! Η πληθυσμιακή μείωση - εξαφάνιση των Ελλήνων.


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Η απογραφή του 2021 φανέρωσε γενική μείωση -3,5% σε σχέση με το 2011, ενώ στο μεσοδιάστημα είχαν καταφθάσει και προσμετρηθεί εν πολλοίς και μη Έλληνες κάτοικοι - μετανάστες, με αποτέλεσμα η εικόνα μείωσης του πραγματικού ελληνικού πληθυσμού να είναι περισσότερο τραγική, καθώς υπήρξε καταστροφική πληθυσμιακά η κρίση των Μνημονίων, που καταφτώχυναν τους Έλληνες, ωθώντας χιλιάδες νέους σε εργασία και διαμονή εκτός Ελλάδος, παράλληλα με την παντελή έλλειψη δυναμικής, διαρκούς και εμπροσθοβαρούς υποστήριξης των Ελλήνων Πολυτέκνων.


Ειδικά σε κάποιες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα ευρήματα της ΕΛΣΤΑΤ, η εικόνα ερήμωσης είναι εφιαλτική, όπως στον ακριτικό Έβρο με -9,5%, στην Ροδόπη με -6,8%Καβάλα με -7,2%,  Δράμα με -11,9%, Σέρρες -14,3%, Κιλκίς -12,2%, Πέλλα -9,6%, Κοζάνη -8,7%, Γρεβενά -16,1%, Καστοριά -8,5%, Φλώρινα -12,2%, Ιωάννινα -4,7%, Θεσπρωτία -6,3% ... 


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

Σημειωτέον ότι τα παραπάνω ποσοστά αφορούν συγκριτικές μειώσεις εντός δέκα ετών και δεν φανερώνουν την τρομακτική μείωση πληθυσμού σε σχέση με τον λογικό και απαιτούμενο αριθμό κατοίκων που θα έπρεπε να έχει μια περιοχή, προκειμένου να υπάρχει και μελλοντική αύξηση και συνεχής ικανή υπεροχή γεννήσεων έναντι των θανάτων.

Τεράστιο επίσης είναι το ζήτημα της πληθυσμιακής ισχύος των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας που έχουν να κάνουν με τα σύνορα και ιδίως με την Τουρκία, η οποία και απειλεί διαρκώς την χώρα μας, τόσο πληθυσμιακά, όσο και στρατιωτικά. Και άρα εκεί θα πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την δημογραφική αντίσταση και άνθηση.


ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 100.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ


Με όλα αυτά τα τραγικά δεδομένα, το Μακεδονικό Κόμμα προχωρεί στην διατύπωση άλλης μιας καινοτόμου προτάσεως, που αφορά την μετεγκατάσταση στην Ελλάδα των 100.000 Ορθοδόξων Ελλήνων της Μαριούπολης, των οποίων η ζωή και οι περιουσίες έχουν καταστραφεί από τον Ρωσο-Ουκρανικό Πόλεμο.

Η ευκαιρία είναι λοιπόν μοναδική για την δημογραφική ανάταξη της Ελλάδας, που αντί "στρατιές" απεσταλμένων από την Τουρκία μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών και προσφύγων, θα μπορεί να δεχτεί ατόφιο Ορθόδοξο Ελληνισμό, αλύγιστο μέσα στις καταιγίδες των αιώνων, από ταταρισμό και οθωμανισμό ως τον κομμουνισμό, την αθεΐα και τους διωγμούς της Σοβιετικής Ένωσης!


Τα μέρη που μπορεί να εγκατασταθεί αυτός ο ελληνικός πληθυσμός είναι αυτονόητα ύστερα από τα παραπάνω στοιχεία και επομένως κυρίως αφορούν:

ΘΡΑΚΗ: Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, με 50.000 Έλληνες της Μαριούπολης για την αναχαίτιση και της μουσουλμανικής αύξησης, την οποία προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η Τουρκία... Το σχέδιο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για την νέα πόλη "Ρωμανία" της Θράκης, μπορεί και πρέπει αυτή την φορά να εκπληρωθεί σαν "Νέα Μαριούπολη", γιατί δεν θα δωθεί άλλη τέτοια ιστορική ευκαιρία στην χώρα μας για άμεση ανατροπή των απολύτως αρντηικών πληθυσμιακών δεδομένων, ειδικά στην Θράκη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα με 15.000 Έλληνες της Μαριούπολης.

ΗΠΕΙΡΟ: Ιωάννινα, Θεσπρωτία με 10.000 Έλληνες της Μαριούπολης

ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ με 25.000 Έλληνες της Μαριούπολης, για την γρανιτένια πληθυσμιακή και εθνική θωράκιση όλων των νησιών μας, που αποτελούν πάγιο στόχο της Τουρκίας!


ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Οι Έλληνες αυτοί θα μπορούν να λαμβάνουν βοήθημα 1.000 ευρώ τον μήνα ανά άτομο ανεξαρτήτου ηλικίας επί 6 μήνες και από εκεί και έπειτα επίδομα 500 ευρώ ανά ενήλικο άτομο και 100 για κάθε ανήλικο παιδί για 2 χρόνια, ώστε να μπορέσουν να ριζώσουν και να αναπτύξουν τις οικονομικές δραστηριότητές τους. Προς τούτο θα τους χορηγείται αγροτική έκταση ή άτοκο επιχειρηματικό δάνειο (π.χ. για τουριστικά χωριά και δωμάτια σε μη αξιοποιημένες ακόμη περιοχές)


Επίσης, με εθνικά και κοινοτικά κονδύλια, ελληνικές εταιρείες μπορούν να δώσουν νέα οικονομική άνθηση σε "ξεχασμένες" γωνιές και περιοχές μας, με την κατασκευή έργων υποδομών, οικιών και χωριών διαμονής, ή ανακαίνισης οικιών και έρημων χωριών, γιατί ο σκοπός μας θα είναι να μείνουν εκεί και επομένως πρέπει να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενώ και οι ίδιοι θα μπορούν να εργάζονται σε αυτά τα έργα αυξάνοντας το εισόδημά τους.


Για την άμεση αναχαίτιση του τρομακτικού Δημογραφικού προβλήματος, καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρεθεί. Ας την αρπάξουμε. Ας ξεκινήσουμε την εγκατάσταση των τουλάχιστον 100.000 Ελλήνων της Μαριούπολης στην γερασμένη Ελλάδα! Χωριό, προς χωριό, ενορία προς ενορία, οικογένεια προς οικογένεια, μπορεί να αρχίσει άμεσα η εγκατάσταση και με εντατικούς ρυθμούς να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2023, αρχίζοντας από Αιγαίο και Θράκη, ώστε να συμπληρωθούν πρώτα αυτά, από όσους θελήσουν να έλθουν στην μητέρα Ελλάδα.

Διότι καμία επέκταση χωρικών υδάτων των νησιών και κανένα οπλικό σύστημα δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικά από μόνα τους, εάν δεν υπάρχουν χέρια να τα φυλάξουν, να τα χειριστούν, να προσευχηθούν, να γεννήσουν, να οργώσουν και να σπείρουν τα ιερά μας βράχια και χώματα. 

Η πληθυσμιακή θωράκιση, είναι η πρώτη και καθοριστική θωράκιση των νησιών, της Θράκης, του κράτους και ολόκληρου εν τέλει του Έθνους! Ας την ξεκινήσουμε τώρα! Πάνω στην συγκυρία, μετατρέποντάς την σε ευκαιρία! Τόσο για εθνικούς, όσο και για αδελφικούς λόγους!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr