ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ! Ανακοίνωση

Συρίγος και τουρκικά F-16 - Ανακοίνωση Μακεδονικού Κόμματος



Ο Υφυπουργός Παιδείας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη εξοργίζει τον παγκόσμιο Ελληνισμό, ολόκληρη την Ομογένεια, ακόμη και τους Φιλέλληνες του κόσμου, που όλοι μαζί, με νύχια και με δόντια, αγωνίζονται ενάντια στο τουρκικό λόμπυ και τα εκατομμύρια δολάρια που ξοδεύει, για να πείσουν τις ΗΠΑ να ΜΗΝ δώσουν αναβαθμισμένα F-16 στην Τουρκία, λόγω της συνεχούς επιθετικής και απειλητικής της πολιτικής κατά της Ελλάδας, που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και τις αρχές του ΟΗΕ!

Όταν ένας γίγας Μενέντεζ παλεύει εναντίον όλων και βάζει ΒΕΤΟ στην πώληση F-16 στην Τουρκία, πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται κάποιος "νάνος" για να τον εκμηδενίσει, μαζί με την ψυχή όλων των Ελλήνων;

Εάν δεν ενεργεί κατόπιν συστάσεων του Πρωθυπουργού, αλλά μόνος του, ο Μητσοτάκης οφείλει να τον απολύσει "κακήν κακώς" εδώ και τώρα! Γιατί προσβάλει όχι μόνο τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους Ακρίτες, την Ελληνική Ιστορία, αλλά και αυτή την Ελληνική Εξωτερική Πολιτική και την Ελληνική Παιδεία, την οποία αποδεικνύει ότι στερείται, διότι ποτέ δεν θα ήταν δυνατόν να πει κάτι τέτοιο μπρος στον Κολοκοτρώνη, μπρος στα μάτια του 1.500.000 Ελλήνων θυμάτων της Γενοκτονίας, μπρος στα μάτια των δακρυσμένων Κυπρίων αδελφών μας του 1974, μπρος στους ήρωες των Ιμίων του 1996, μπρος στα παιδιά και τις οικογένειές τους που φυλάγουν Θερμοπύλες στις εσχατιές της Στρογγύλης, της Μεγίστης, της Ρω, του Φαρμανονησίου, του Αγαθονησίου, των Οινουσσών, του Έβρου και τους ουρανούς του Αιγαίου!

Εάν πάλι ο κ. Συρίγος εκφράζει κάποια νέα γραμμή συμβιβασμού της Κυβέρνησης, τον λόγο έχουν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, μαζί με ολόκληρο τον ελληνικό λαό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr