ΑΝΑΚΟΠΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!

Ανακοπή Ντογιάκου στο "Κέντρο Γλώσσας" στην Φλώρινα - Τεράστια δικαίωση για το Μακεδονικό Κόμμα
 

Δικαίωση για το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, με την εισαγγελική άσκηση ανακοπής κατά της γνωστής απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, με την οποία αναγνώριζε το αυτοαποκαλούμενο "Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα"!


Και ενώ όλοι είχαν μεν οργισθεί, αλλά και απελπισθεί, το Μακεδονικό Κόμμα, με δημόσια ψύχραιμη ανακοίνωσή του, βαθιά νομική ανάλυση και ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα (όλη η ανακοίνωσή μας εδώ), κατακεραύνωνε στις 11-12-2022 την αυθαίρετη απόφαση του Ειρηνοδικείου, καταλήγοντας :


"Άρα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας είναι ο πρώτος που μπορεί να ακυρώσει αυτεπαγγέλτως την απόφαση του Ειρηνοδικείου, ή κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος επίσης μπορεί να ασκήσει αναίρεση! Αίτηση ανακοπής/ακύρωσης μπορεί  να καταθέσει και οποιοσδήποτε πολίτης ή φορέας έχει "έννομο συμφέρον", χρησιμοποιώντας την παραπάνω επιχειρηματολογία μας"!

Γι΄ αυτό και παράλληλα, σε συνεργασία με την Παμμακεδονική Μελβούρνης και το Νοιάζομαι (που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα), απεστάλη έγγραφη διαμαρτυρία και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο (12-12-2022), όπου υπήρχε παραπομπή στην όλη νομική επιχειρηματολογία μας! (δείτε εδώ την σχετική επιστολή

Διότι επιδίωξή μας ήταν η ανακοπή να γίνει από μέσα, από την ίδια την Δικαιοσύνη, οπότε είναι εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα, παρά από έξω (πολίτη ή φορέα), όπου μπορεί και να απορριφθεί άμεσα, εάν διαπιστωθεί ότι ο αιτών δεν έχει "έννομο συμφέρον" ή για λόγους άλλους.... Θυμηθείτε μόνο πώς απέρριψε το ΣτΕ την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, "νομιμοποιώντας" την ακόμη περισσότερο... Γι΄ αυτό έχει τεράστια σημασία η σωστή, η βαριά και όχι η γρήγορη και βιαστική κίνηση, που μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα...

Και πράγματι λοιπόν,  ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, με παρέμβασή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας ζήτησε ήδη να γίνει ανακοπή κατά της απόφασης αναγνώρισης του "Κέντρου", για την οποία όπως γράφαμε, σύμφωνα με το "Αρθρο 787, παρ. 2, Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας: "δικαίωμα ανακοπής κατά της διαταγής που δέχεται αίτηση εγγραφής σωματείου ή τροποποίησης καταστατικού έχει ο εισαγγελέας πρωτοδικών αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν αίτησης της εποπτεύουσας αρχής, καθώς και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον"!


Έτσι τελικά, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας άσκησε ανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, η οποία θα εκδικαστεί πλέον στις 2-2-2023, με προδήλως εμφανές αποτέλεσμα, αφού, ανάμεσα σε άλλα, χρησιμοποιείται στο αιτιολογικό της εισαγγελικής πια ανακοπής, η καθαρά νομική επιχειρηματολογία μας:


1. Για προσπάθεια δημιουργίας "μειονότητας" (δείτε την ανακοίνωσή μας για σχετική δεδικασμένη απόφαση για τον αυτοαποκαλούμενο "Σύλλογο Μειονότητας Ν. Έβρου - δείτε εδώ)


2. Για κίνδυνο της εθνικής ασφάλειας και τάξης της Ελλάδας (δείτε την ανακοίνωσή μας για το άρθρο 11, παρ. 2 της "Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου" (ΕΣΔΑ), βάση της  οποίας προβλέπονται παρόμοιοι περιορισμοί αναγνώρισης Σωματείου, για λόγους "εθνικής ασφάλειας, δημόσια ασφάλειας και προάσπιση της τάξεως" - δείτε εδώ)


Θεωρούμε λοιπόν, πώς είναι πια τελειωμένο ζήτημα το "Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας", πίσω από το οποίο, ίσως δεν είναι τα Σκόπια, αλλά η ίδια η.... (δείτε σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο του Νοιάζομαι εδώ)


Ευχαριστούμε θερμά πρωτίστως τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο,  καθώς και την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας Αναστασία Καλαϊτζή, που στάθηκαν στο ύψος της Πατρίδας, αλλά και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που αποδεικνύει πως έχει ακόμη ψυχή, έχει ακόμη αυτιά και έχει ακόμη ισχυρά αντανακλαστικά!


Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν, όσους είναι μαζί μας ασυμβίβαστοι συνοδοιπόροι μιας σίγουρα νικηφόρας εθνικής αποστολής! Της ακύρωσης των Πρεσπών και της αναγέννησης της Ελλάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Μεγάλου Βυζαντίου! Της αναγέννησης του μεγάλου Ελληνικού μας Πολιτισμού, στον οποίο επιτέλους πρέπει να πιστέψουμε και να επιστρέψουμε, με την βοήθεια και την χάρη του Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου! Διότι το άδικο και το δόλιο, δεν ευλογείται...


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr