ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Σταματούμε τον Σύριζα, ελέγχουμε την ΝΔ, αλλάζουμε την Ελλάδα!

Μακεδονικό Κόμμα - οι όροι Συγκυβέρνησης
 

Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού εγκαίρως ξεκαθαρίζει την στάση του, σε σχέση με την επικίνδυνη "νάρκη" ακυβερνησίας της "απλής αναλογικής", που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω του, μετά την καταστροφική και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, με στόχο να μην εκλεγεί άλλη Κυβέρνηση, πλην της δικής του.


Η Ντόρα Μπακογιάννη, ορθώς παρατήρησε στις "Αντιθέσεις" (Κρήτη TV, 17-2-2023), ότι εάν τυχόν εκλεγόταν, στις πρώτες εκλογές της απλής αναλογικής που θέσπισε, πρώτο κόμμα ο Σύριζα, αμέσως θα πήγαινε σε δεύτερες εκλογές ενισχυμένης αναλογικής, για να σχηματίσει Κυβέρνηση! Με το πλεονέκτημα ότι θα ήταν πρώτος... 


Άρα λοιπόν υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, εντός εκτός και επί τα αυτά, που πρέπει να λάβουμε υπόψην όλοι, ώστε να μην ζήσουμε πάλι τον οικονομικό, μεταναστευτικό και εθνικό εφιάλτη, που αποδοκίμασε με τα πλέον απαξιωτικά λόγια και ο ίδιος ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, μέσα στην καρδιά της Αθήνας (4-2-2018)!



ΣΤΟΠ ΣE ΣΥΡΙΖΑ - ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣE ΝΔ

Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την προδοσία των Πρεσπών, ώστε να μην βγει ποτέ ξανά σε οποιαδήποτε κυβερνητικό σχήμα, αλλά και ταυτόχρονα να ελέγξουμε την συνένοχη ΝΔ, ώστε να οδηγηθεί σε Ελλάδα σε νέα πορεία τιμής και ευημερίας, με λαμπρό μας αστέρι την Ορθοδοξία, την Ιστορία, την Γλώσσα, την Παιδεία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, αξίες, ιδέες, άθλους και ομορφιές της χώρας και του λαού μας, που πάντα συγκινούν, πάντα εμπνέουν, πάντα φωτίζουν τον δρόμο, τον κόσμο, το αύριο!



ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ


Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και για να μην βγει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και για να ελεγχθεί αποτελεσματικά η ΝΔ, απλά θα υποχρέωνε σε Συγκυβέρνηση την ΝΔ, επιβάλλοντας απολύτως τους όρους του, ανάμεσα στους οποίους είναι:


1. ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αντίστοιχες αλλαγές στο Σύνταγμα για εκλογή από τον λαό, με δυνατότητα παρέμβασης και προστασίας των αρχών και αξιών του ελληνικού έθνους. ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (δείτε τι έκανε η νυν Πρόεδρος εδώ).


2. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! Μέχρι τότε δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν και κάνενα ΜΜΕ η αναφορά τους, παρά σαν "Σκόπια", σκέτο. Μακεδονία είναι μόνον μία!


3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ/ΕΞΩΣΗΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - Κάνενας Έλληνας Άστεγος - Δημιουργία υπηρεσίας αποκατάστασης των ήδη Ελλήνων αστέγων και εγκατάστασής τους σε ξενοδοχεία, με αντάλλαγμα κοινωνικές υπηρεσίες π.χ. κηπουρική, φύλαξη παιδικών πάρκων, γειτονιάς, δασών και σχολείων τις νύχτες, δεντροφύτευση κλπ.


4. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ με βάση τον χάρτη της Σεβίλλης.


5. ΠΡΟΕΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, και διπλασιασμός μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων και στρατευσίμων σε κρίσιμες ακριτικές περιοχές. Π.χ. Ανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα (Ώθηση σε αποκέντρωση και ενδυνάμωση ταυτόχρονα των συνόρων)


6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ σε όλα τα ΜΜΕ και τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ με Νόμο!
Κεντρικό μπλοκάρισμα ιστοσελίδων απαράδεκτων εικόνων και ταινιών.
Απαγόρευση μπλοκαρίσματος ή περιορισμών σε αναρτήσεις Ελλήνων στα κοινωνικά μέσα, με Νόμο και πρόστιμα σε εταιρείες!
Αποκατάσταση Ιερέων που διώχθηκαν κατά τον Εγκλεισμό και επιστροφή προστίμων Εκκλησιών.
Επιστροφή μισθών Υγειονομικών που τέθηκαν εκτός υπηρεσίας.
Αυτόματη απέλαση μετά την υπηρέτηση ποινών αλλοδαπών και αφαίρεση της τυχόν "ιθαγένειας" που κάποιοι τους έδωσαν.


7. ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ από Ελληνικής Παιδείας Υπουργούς, με αλλαγή των ανθελληνικών βιβλίων και ξενικών προγραμμάτων και κατάργηση της καθεστωτικής "αξιολόγησης" των Εκπαιδευτικών, ώστε η δημιουργική ελευθερία και οι ατόφιες αξίες μας, να βγάζουν αληθινά Ελληνόπουλα, γεμάτα αρετή, πίστη, δύναμη και τόλμη. Μεταρρύθμιση των Γυμνασίων σε Αθλητικά Σχολεία και των Λυκείων σε Επαγγελματικά (ΙΕΚ).


8. ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ σε ομάδες πληθυσμού, ανάλογα των εσόδων, με στόχο την ανακούφιση των αδυνάμων, αλλά και την άνοδο της ελληνικής παραγωγής και του ΑΕΠ.


9. ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΣΚΑΦΟΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΑΜΟ, για μόνιμη εγκατάστασή τους σε κάποιες περιοχές της Θράκης και σε ακριτικά ή δυσπρόσιτα νησιά μας. Θα αφορά νέους έως 25 ετών. (Θεσμός ΑΚΡΙΤΩΝ). Παρόμοια κίνητρα θα δωθούν και σε ανήλικες Ελληνίδες που βρίσκονται σε κύηση με ή χωρίς γάμο ή προς γάμο, ώστε να κρατούν τα παιδιά και να δυναμώσει δημογραφικά η Ελλάδα. Το κράτος θα αναλαμβάνει τα πάντα, για να υπάρχει μελλοντικά σαν κράτος για πάντα.


10. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑ 80%, με ελληνικό ποιοτικό περιεχόμενο και άμεση κάλυψη θέσεων εργασίας για εκατοντάδες Έλληνες ΗΘΟποιούς. Δηλαδή αντί να αγοράζονται με τους τόνους ξένες σειρές και ταινίες, τα χρήματα θα δίνονται σε ελληνικά χέρια και ποιοτικές ελληνικές παραγωγές, που με την σειρά τους θα αποδίδονται σε Έλληνες ηθοποιούς, συνθέτες, τραγουδιστές, σεναριογράφους, σκηνοθέτες κλπ..


11. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ. Σε περίπτωση άρνησης συζήτησης, εγγραφή των Γερμανικών Οφειλών στον Προϋπολογισμό του κράτους!


12. ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΛΥΣΗΣ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, που είναι ζήτημα εισβολής και κατοχής.



ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Αυτά είναι κάποια από εκείνα που θα μπορούσαμε να υποχρεώσουμε την ΝΔ σε συγκυβέρνηση υπό τους όρους μας, μέχρι να αναλάβουμε εν πλήρη αυτοδυναμία την διακυβέρνηση της χώρας και την ηγεσία του έθνους, χωρίς ταυτόχρονα να επιτρέψουμε να αναλάβει ξανά ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ.


Ανησυχούμε δε σφόδρα για αυτό το "ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ" που θα θελήσει να επιβάλει την "Δημοκρατία" ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχουν εξαγγείλει, ενώ νωπές είναι ακόμη οι μνήμες της λεηλασίας των Αθηνών και εν μέρει της Θεσσαλονίκης που έχουμε ζήσει... Γι΄ αυτό πρέπει να εξασφαλίσουμε την εθνική ενότητα, με άμεση κυβερνητική σταθερότητα και αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα ελληνικότητα.


Μπορεί ο καθένας να προσθέσει κάθε τι άλλο σημαντικό πρώτης προτεραιότητας, ώστε να το λάβουμε υπόψη. Το απολύτως σημαντικό, πλήν της ακύρωσης των Πρεσπών, είναι τώρα η άνοδος του ΑΕΠ (δια της αύξησης και κατανάλωσης της ελληνικής παραγωγής - και όχι των εισαγωμένων - και από τους Έλληνες και από τους Τουρίστες) και η Δημογραφική Διάσωση της χώρας (που πεθαίνει κυριολεκτικά, ενώ ερημώνεται πληθυσμιακά και επικίνδυνα στα σύνορα).


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr